Elektrische heftrucks: introductie

Met behulp van elektrische heftrucks is het verplaatsen van carrosserieën van koelunits en kisten heen en weer voertuigen minder gecompliceerd geworden. De heftrucks maken de beweging van de lichamen een heel stuk naadloos, waardoor er minder mankracht nodig is. Voordat elektrische heftrucks in zicht kwamen, werd de beweging van kisten en kisten afgehandeld door een stel zware personen. Met de heftrucks wordt het personeel echter ingekrompen en worden de middelen die zijn toegewezen aan de betaling van deze mankracht, omgeleid naar andere delen van het bedrijf die financiering nodig hebben.

Waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische heftruck?

De sterkte van de riemen: De lift wordt meestal geleverd met een paar riemen. Deze banden zijn instrumenteel om op het stoffelijk overschot of de kist te klikken, om het opheffen mogelijk te maken. Kisten wegen wel 400 pond en je wil een lift met riemen die een kist van dat gewicht efficiënt en zonder enige spanning kunnen optillen. Zorg er dus voor dat de banden stevig genoeg zijn om zwaar te tillen.

Capaciteit van de lift: je wil een lift die niet alleen ruimte heeft om één lichaam of kist te dragen, want dat verslaat het doel van vloeiende bewegingen. Daarom heb je een machine nodig die maar liefst 2.000 pond tegelijk kan dragen.

Garantie: De garantie op een product geeft een zekere mate van zekerheid over de kwaliteit ervan. Je zou een fout maken als je voor de begrafenis een elektrische heftruck koopt met minder dan een jaar garantie. Doe daarom de juiste informatie.

Batterijduur: aangezien het wordt gevoed door elektriciteit, wil je er zeker van zijn dat het apparaat een lange tijd kan werken voordat het moet worden opgeladen.

Kosten van een standaard elektrische heftruck voor begrafenis

De prijs voor elektrische heftrucks varieert. Functionaliteit en capaciteit bepalen de prijs. Een zeer goede elektrische heftruck voor begrafenis is echter al mogelijk vanaf € 1.000, – en maximaal € 8.000, -.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.