Huis leeghalen na overlijden

Wanneer iemand komt te overlijden is dat een gebeurtenis die ontzettend droevig is en voor veel mensen een periode betekend van rouw, maar ook van een heel veel regelen. Vaak moet dat ook in een korte tijd gebeuren en dus ben je op zoek naar partners die dat snel en goed voor je kunnen regelen. Denk bijvoorbeeld aan het ontruimen van een huis wanneer iemand daar alleen heeft gewoond. Specialisten in het leeghalen van een huis in en rondom Utrecht is van doorn special storage. Het bedrijf staat bekend om hun discretie en betrouwbaarheid, maar bovenal om een snelle en complete service waar je op dat moment behoefte aan hebt. Zo kun je er ook voor kiezen om de objecten vanuit het huis wat je laat ontruimen tijdelijk op te laten slaan.

Werkwijze

De werkwijze die het bedrijf je aanbied is er één waarbij zorgvuldigheid voorop staat. Nadat je contact met hun hebt  opgenomen, zal er een inventarisatie van de werkzaamheden worden gemaakt en sturen zij je een offerte. Na goedkeuring van de offerte plannen ze een datum om samen de woning te ontruimen. Vaak moet dit op korte termijn, zoals in bijvoorbeeld verzorgingstehuizen. Tijdens de huisinspectie worden de eigendommen ten alle tijden gerespecteerd.

Items af laten leveren of op laten slaan

Je kunt ervoor kiezen om de items bij jezelf af te laten leveren, een maand bij het bedrijf op te slaan, of ze te schenken aan armere gezinnen of een kringloopwinkel. Nadat de woning is ontruimd, zorgen  experts ervoor dat bijvoorbeeld de vloerbedekking wordt verwijderd en de woning netjes wordt afgeleverd. Er wordt gestreefd om binnen twee dagen alles in orde te maken. Wanneer je er voor kiest om de spullen op te laten slaan, dan kun je binnen de periode die is afgesproken altijd de spullen ophalen of laten bezorgen. Voor en tijdens de ontruiming wordt er ook netjes een inventarislijst voor je opgemaakt en worden er foto’s gemaakt. Zo worden al je zorgen uit handen genomen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.